Főoldal    Bemutatkozás    Kapcsolat
Magyar English
Blog menü
Alex SilkySense Fruisse

Fõcikkek

Aloe Vera
Az aloe vera jótékony hatása az egész világon elterjedt. Rengetegen használják természetes formában és a kozmetikai gyártók is előszeretettel csempészik bele termékeikbe. De miért ilyen népszerű az aloe vera? Minek köszönheti népszerűségét? Az aloe vera az ókor óta szerves részét képezi a gyógyászatnak. A melegebb éghajlatot kedvelő növény levelei zselés állagúak és csaknem 220 féle jótékony hatóanyagot tartalmaznak. Belsőleg alkalmazva a növény hatékonyan: erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, segíti az emésztést, és enyhíti a gyomorpanaszokat. Kül..
Már 9. alkalommal mutatta be termékeit a Florin Zrt. a Cosmoprof Világkiállításon
Több mint 70 ország közel 2700 kiállítója között  2 év után ismét részt vett  a Florin Zrt. Bolognában a  legjobb kiskereskedelmi illatszerek és kozmetikai termékek világkiállításán, a Cosmoprof-on. A kiállításon a termékek széles skálája mutatkozott be, amelyek képesek megfelelni az egyre sokrétegűbb piaci igényeknek: innovatív és élvonalbeli termékek, bio vonzerővel rendelekző márkák, valamint csúcskategóriás készítmények. Ezen termékkínálat között a Florin Zrt. kiemelten az általa gyártott Dermaflora 0% termékcsaládot ismertette meg, melyek nem tartalmaznak allergén any..
Ünnepélyesen is átadták a Florin szegedi gyárkomplexumát
A Magyar Multi Program lezárásának egyik fontos állomása volt a Florin Zrt. szegedi gyárkomplexumának csütörtöki átadása. A beruházással egy nemzetközileg is versenyképes, modern termelőkapacitás valósult meg, a hazai piac ellátása mellett képesek nagy exportmegrendelések teljesítésére is. A Florinnál a fejlesztések döntő része már korábban megvalósult, csak a közelmúltig annyi munkát adott nekik a járvány, olyan nagy volt az igény a kézfertőtlenítőre, hogy nem értek rá az üzemátadásra.   Az ország egyik legnagyobb hazai tulajdonú háztartás-vegyipari vállalata a szegedi Florin –..
A szlovéniai MOS-on vettünk részt
2021. szeptember 15-19. között került sor az 53. MOS-ra a szlovéniai Celjében. A Nemzetközi Kisiparos és Vállalkozói Vásáron először vett részt a Florin Zrt. a magyar kollektív stand egyik kiállítójaként. A régió legnagyobb kereskedelmi és üzleti rendezvényét másfél év kihagyás után rendezték meg. Az esemény idei partnerországa Magyarország volt, melynek keretében  az érdeklődők megismerhették a magyar gazdasági, kulturális, turisztikai és gasztronómiai értékeket, illetve a legsikeresebb és legjelentősebb magyar vállalatokat. A magyar stand 525 négyzetméterén összesen 26 hazai cég állí..
Bolognában mutatkoztunk be
2021. szeptember 09-12. között került megrendezésre a Cosmofarma kiállítás Bolognában, melyen a Bradoline Group először vett részt. A nagyszabású eseményt több kiállítással egybekötve tartották meg a Bologna Fiere-ben. Az expon jellemzően egészségipari cégek vettek részt, ugyanakkor kozmetikai cégek is szerepeltek a kiállítók között. Standunknál sok érdeklődő fordult meg, döntően olaszok látogattak ki a négynapos eseményre. Cégcsoportunk az alábbi termékcsaládokat mutatta be Bolognában: Brado professzionális fertőtlenítőket, Bradolife lakossági fertőtlenítőket, Dermaflora és Sana kozmeti..
Nemzetközi érdeklődés a Dermaflora iránt
Az eurázsiai kozmetikai piac legnagyobb kereskedelmi platformján, a Beauty Eurasia kiállításon vett részt a Bradoline Group Isztambulban. A törökországi és külföldi szakemberek között egyetlen magyarként jelentős figyelem irányult a standunkra, ahol Rátóti Orsolya és Seres Rózsa várta az érdeklődőket. A 2021. június 16-18. között megrendezésre kerülő expon elsősorban helyi cégek mutatkoztak be, összesen tízen regisztráltak más országból. A három nap során először a közel-keleti és afrikai, majd a török cégek képviselői keresték fel a kozmetikai és szépségipari kiállítókat. A Dermaflora 0..
Elkészült a Florin új fertőtlenítőszer-gyára
A Florin Zrt.-nél olyan beruházás valósult meg fél év alatt 2,5 milliárd forintból, amellyel naponta 200 ezer liter fertőtlenítőszert és 300 ezer darab készítményt képes előállítani. A felépült gyár termelési kapacitásával Magyarország önellátóvá válik az ország járványügyi védekezéséhez kulcsfontosságú fertőtlenítőszerekből. Bármikor képes gyorsan nagymennyiségű készítményt előállítani a lakosság és az egészségügyi intézmények számára. A magyar tulajdonban lévő szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítő- és tisztítószerek egyik meghatározó gyártója a hazai piacon. Csaknem negyven év..
Mandiner: világszinten kimagasló a Florin eredménye
A Makronóm.Mandiner átfogó interjút készített Barta Attilával, a Florin Zrt. tulajdonos-ügyvezetőjével a pandémia időszakáról. Magyarország meghatározó vegyipari cége hat hét alatt épített fel új gyártóüzemet, autóipari műanyagtermékeket gyártó cég szolgáltatta a flakonokat, továbbá fenntartotta a célkitűzést, miszerint a termékei mindenki számára elérhetőek.   2020-ban a Magyar Multi Programban 716 millió értékű beruházáshoz nyert a cég támogatást. A fejlesztés keretében új gyártócsarnok építése, keverőtartáyok, valamint három kiszerelő gépsor beszerzése valósult meg. „A járvány..
Az osztrák Spar beszerzői ismerték meg a termékeinket
Online beszállítói fórumon vettek részt a Florin Zt. export értékesítői 2021 márciusában, amely egyedülálló lehetőséget biztosított új üzleti kapcsolatok kialakítására. A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, a Magyarország Bécsi Nagykövetsége, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezésében hazai vállalkozások mutatkozhattak be az osztrák Spar beszerzői csapatának. Az online beszerzői fórum biztonságos körülményeket teremtett a bemutatkozás lehetőségére, a cél egy hosszú távú együttműködés kialakítása volt a piacvezető élelmiszer-kiskereskedő lánccal. A Florin Zrt. márkái..
Bradoline Group - Behind the scenes 1.
Behind the scenes of Bradoline Group ..
Beauty & Style szépségipari kiállítás 2019
Október 18-20. között került megrendezésre az idei Beauty & Style kiállítás. A 3 napos nemzetközi szépségkiállítás gazdag programsorozattal és neves kiállítók színes választékával várta az érdeklődőket. A Hungexpo területén, 5900m2-en az iparág legjobb gyártó és forgalmazó cégei vonultatták fel a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolási terület innovációit és legjobb termékeit. A látogatóknak testközelből, szakemberek tanácsadása mellett volt lehetőségük a különféle szolgáltatások, kezelési eljárások és termékek megismerésére. Természetesen mi sem maradhattunk ki egy ilyen impo..
Megújult Pedex receptúra
A régóta jól ismert Pedex tetűirtó növényi hatóanyag tartalommal! A Pedex tetűirtó hajszesz az új hatóanyagnak köszönhetően a fejtetű és lapostetű mellett ruhatetű irtására is alkalmas. A krizantémok nemzetségébe tartozó növények az evolúció során hatékony ellenszert fejlesztettek ki a tetvek ellen. Ezért ezt a 100%-ban növényi eredetű hatóanyagot is felhasználjuk a Pedex megújult receptúrájában. Az új összetételű hatóanyag kombinációnak köszönhetően így már ruhatetvesség ellen is kiváló a Pedex. ..
PLMA 2019
PLMA 2019 World of Private Label Amszterdam, Hollandia   Közel 2800 kiállító cég és 120 ország 15 ezer szakemberének részvételével idén is megrendezésre került a PLMA World of Private Label, amely az év legnagyobb szabású saját márkás termék-showja. A rendezvényen hiper- és szupermarketek, diszkontok, áruházak, importőrök és exportőrök, gyártók, tanácsadók, sales ügynökök, valamint csomagolási és designer szakemberek vesznek részt. A szakmai kiállítás célja, hogy átfogó képet adjon, hol is tartunk saját márkás termékek terén az élelmiszer-, az ital- és a non-food-szektorban..
COSMOPROF BOLOGNA 2019
Idén is Bolognában jártunk! Az elmúlt évekhez hasonlóan a Bradoline Group az idei évben is a magyar gyártók között jelen volt a március 14-18. között megrendezésre került nagy volumenű szépségipari szakmai kiállításon. A Cosmoprof Bologna Európa és a világ legjelentősebb kozmetikai találkozója, ahol szépségápolási termékek gyártói mutatják be termékeiket, legújabb fejlesztéseiket. Hatalmas élmény volt idén is részt venni a szakmai rendezvényen. A kiállítás rendkívül fontos esemény nálunk: kommunikációs és információs platformot biztosít, lehetőséget kínál, hogy újabb partnereket,..
Fejtetű ellen pedig Pedex kell!
Elérkezve az iskolakezdéshez nem árt a szülőknek előre gondolkodni! Sajnos már nem csak a nyári napégés, kiszáradás ellen kell óvni a gyermekeket, egyéb kellemetlenségek is kialakulhatnak. Sok helyen gyakori probléma a fejtetű, mivel bár mindenki elkaphatja, a leggyakoribb problémát a közösségben élő 3 és 14 éves kor közötti gyermekek körében jelenti. A fejtetű szárnyatlan, vérszívó rovar, mely teljes életciklusát az emberi hajban tölti, színét a haj színének megfelelően változtathatja. Ovális alakú, apró, gyöngyházfényű petéit, az úgynevezett serkéket a hajszálak tövéhez rakja, elsős..