Főoldal    Bemutatkozás    Kapcsolat
Magyar English
Blog menü
Fruisse SilkySense Alex

Fõcikkek

Megújult Pedex receptúra
A régóta jól ismert Pedex tetűirtó növényi hatóanyag tartalommal! A Pedex tetűirtó hajszesz az új hatóanyagnak köszönhetően a fejtetű és lapostetű mellett ruhatetű irtására is alkalmas. A krizantémok nemzetségébe tartozó növények az evolúció során hatékony ellenszert fejlesztettek ki a tetvek ellen. Ezért ezt a 100%-ban növényi eredetű hatóanyagot is felhasználjuk a Pedex megújult receptúrájában. Az új összetételű hatóanyag kombinációnak köszönhetően így már ruhatetvesség ellen is kiváló a Pedex. ..
PLMA 2019
PLMA 2019 World of Private Label Amszterdam, Hollandia   Közel 2800 kiállító cég és 120 ország 15 ezer szakemberének részvételével idén is megrendezésre került a PLMA World of Private Label, amely az év legnagyobb szabású saját márkás termék-showja. A rendezvényen hiper- és szupermarketek, diszkontok, áruházak, importőrök és exportőrök, gyártók, tanácsadók, sales ügynökök, valamint csomagolási és designer szakemberek vesznek részt. A szakmai kiállítás célja, hogy átfogó képet adjon, hol is tartunk saját márkás termékek terén az élelmiszer-, az ital- és a non-food-szektorban..
COSMOPROF BOLOGNA 2019
Idén is Bolognában jártunk! Az elmúlt évekhez hasonlóan a Bradoline Group az idei évben is a magyar gyártók között jelen volt a március 14-18. között megrendezésre került nagy volumenű szépségipari szakmai kiállításon. A Cosmoprof Bologna Európa és a világ legjelentősebb kozmetikai találkozója, ahol szépségápolási termékek gyártói mutatják be termékeiket, legújabb fejlesztéseiket. Hatalmas élmény volt idén is részt venni a szakmai rendezvényen. A kiállítás rendkívül fontos esemény nálunk: kommunikációs és információs platformot biztosít, lehetőséget kínál, hogy újabb partnereket,..
Fejtetű ellen pedig Pedex kell!
Elérkezve az iskolakezdéshez nem árt a szülőknek előre gondolkodni! Sajnos már nem csak a nyári napégés, kiszáradás ellen kell óvni a gyermekeket, egyéb kellemetlenségek is kialakulhatnak. Sok helyen gyakori probléma a fejtetű, mivel bár mindenki elkaphatja, a leggyakoribb problémát a közösségben élő 3 és 14 éves kor közötti gyermekek körében jelenti. A fejtetű szárnyatlan, vérszívó rovar, mely teljes életciklusát az emberi hajban tölti, színét a haj színének megfelelően változtathatja. Ovális alakú, apró, gyöngyházfényű petéit, az úgynevezett serkéket a hajszálak tövéhez rakja, elsős..
MÉDEA SAMPONOK
Természetes hatóanyagok problémás hajra A fénylő, dús haj az egészség jele. A hajhullás, korpásodás, hajminőséggel, fejbőrrel kapcsolatos rendellenességek valamilyen betegségre, általában belső problémára utalnak. Az életerős haj tehát nem csupán külső arculati jegy, sokkal inkább a belső kiegyensúlyozottság megnyilvánulása. Az egészséges haj elérésének érdekében legjobb, ha természetes hatóanyagú, gyógynövényes termékeket választunk a hajproblémák kezelésére, megszüntetésére.       Miért jó szervezetünknek a csalán? A csalán azon növények egyike, amelyhez v..
COSMOPROF ASIA
Meghódítjuk Ázsiát 2016 július végén cégcsoportunk egyedüli magyar kiállítóként részt vett a Las Vegasban megrendezett nemzetközi szépségipari kiállításon, a Cosmoprofon. Megjelenésünk sikeres volt, közel negyven tárgyalást bonyolítottunk le, és a világ minden tájáról érkezett szakmabeliek ismerték meg termékeinket, ami erősítette hírnevüket. Az aktuális trendekre, illetve a fogyasztói igényekre történő gyors reagálás, valamint a folyamatos szakmai és üzleti fejlődés itthon és külföldön egyaránt nagyon fontos cégünk számára azért, hogy erős vállalatként és márkákkal tudjuk kiszolgálni pa..
COSMOPROF LAS VEGAS
Egyedüli magyar gyártóként vettünk részt a Cosmoprofon   Lezajlott Las Vegasban a 38 országból érkező 1154 kiállító és több mint harmincezer látogató részvételével július végén megrendezett nemzetközi szépségipari kiállítás, a Cosmoprof. A világ legnagyobb és legtekintélyesebb szakmai eseményén egyedüli magyar gyártóként cégcsoportunk is képviseltette magát: bemutattuk a már jól ismert és népszerű termékeinket, illetve felvonultattuk újdonságainkat, mint például a Dermaflora 0%-os testápolási készítmények. A káros összetevőktől mentes, természetes hatóanyagokat tartalmazó termékcsal..
Sana termékek: Óriási siker Magyarországon!
Lábápolási termékek iránt évről évre nő a kereslet a lakosság körében. A kereskedőknek nagyon nehéz olyan terméket találni, ami már bizonyított más piacon. Szerencséje van, ne keressen tovább, hiszen nálunk 11 féle Sana lábápolási termék közül választhat! Ezek a termékek már bizonyítottak a magyar piacon! Jelenleg egy-egy szezonban a lábizzadás elleni sprayből több tízezer darabot adunk el ezekből a termékekből! A Sana termékek 5 évvel ezelőtti bevezetése óta az eladások folyamatosan növekedést mutatnak: 2011 óta 120%-kal nőtt a kereslet a különféle Sana termékek iránt! ..
Körömlakklemosó-kisokos
A nesszeszerek és piperepolcok állandó szereplői a körömlakklemosók: rengetegféle kivitelt találhatunk a boltok polcain is, de vajon tudjuk-e, mi is a különbség az acetonos és acetonmentes lemosók között? Segítünk választani! Acetonos lemosók Előnyök: Sokan hiszik úgy, hogy az acetonos lemosó az ördögtől való, rajongói pedig csak csendben, gyorsan tisztítják körmüket: acetonos lemosóval ugyanis sokkal hatékonyabban lehet eltüntetni a körömlakk-maradványokat! Az acetonos lemosók jóval gyorsabban szabadítják meg körmeinket a lekopott, töredezett lakktól és hát tudjuk milye..
Antibakteriális, fungicid, virucid szerek– mik ezek és melyik mire jó?
A kézfertőtlenítők használata manapság igazán elterjedt. Azokban a helyzetekben, amikor nincs lehetőségünk kezet mosni, vagy a szokásosnál „erősebb” kézmosásnak érezzük szükségét, kapóra jönnek ezek a praktikus termékek! Kimutatták, hogy akik rendszeresen kézfertőtlenítő szert használtak, lényegesen ritkábban szenvedtek hasmenéstől, láztól, köhögéstől vagy megfázástól. De vajon mit tartalmaznak ezek a termékek és miért fontos, hogy egy háztartásban jelen legyenek? Mikor melyik típusra van szükségünk? Figyeljünk a címkékre, és ne féljünk az idegennek tűnő kifejezésektől! A baktericid ter..
Támadnak a baktériumok!
Az őszi hónapok jellemzően a baktériumok időszaka. Ebben az évszakban hatványozottan nő a személyes higiéniával kapcsolatos, baktériumölő készítmények iránti igény. Töltse fel készleteit Ön is minőségi higiéniás termékekkel! Bradolife antibakteriális fertőtlenítő család Hatékony védelem a kórokozók ellen! A Bradolife termékcsaláddal az élete minden pillanatában gondoskodhat ön és családja személyes higiéniájáról, legyen szó otthoni kézmosásról vagy az utazás közbeni fertőtlenítésről. Tekintse meg termékeinket a weboldalunkon! Fruisse Antibakteriális gélek Tökéletes fertőtl..
Készülj már Most a Karácsonyra!
Megindult a karácsonyi árufeltöltés, az ajándékcsomag-készletek feltöltése a partnereink körében. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a beszerzés folyamatosan figyelje a készleteket, mivel ilyenkor kiemelt fontosságú a folyamatos készletmennyiség megtartása, megőrzése. Az igényeknek megfelelően a kínálatunk meglehetősen sokszínű, ezáltal széles körben kielégíti a fogyasztói igényeket. Az ilyenkor oly népszerű díszdobozaink forgalma évről, évre növekszik, amit a visszatérő vásárlók magas száma igazol.  Újdonságok Idén tíz új ajándékcsomaggal bővítettük kínálatunkat. Megfigyelé..
A Bond borotvahab már 3 új illatban elérhető
A Bond borotvahab már eddig is nagy népszerűségnek örvendett a vásárlók körében, így ezen felbuzdulva újabb 3 illat megjelenése mellett döntöttünk. A fogyasztók által jól megszokott minőség és a kedvező árfekvés az új variánsok esetében is az elsődleges szempontok közé tartozott. A rendkívül krémes hab állagot most még inkább tökéletesítettük, így kifogástalan terméket garantálunk. Könnyen kezelhető, kitűnő összetevőket tartalmazó készítmény, mely amellett, hogy ápol és hidratál, kíméletes a bőrrel és gyulladáscsökkentő. A 3 új illat gyártásakor figyelembe vettük, hogy az after shave-vel ..
A jojoba olaj
A jojoba olajat az arizonai és mexikói sivatagban honos örökzöld cserje magjából préselik ki. Az indiánok már több száz évvel ezelőtt is ismerték és használták, kiváló tulajdonságait az ipar mégis csak nemrégiben fedezte fel, és használja egyre szélesebb körben a kihalás szélére sodródott ámbrás cet olajának kiváló helyettesítőjeként. A jojoba olaj tulajdonképpen kémiailag nem is olaj, hanem folyékony viasz, mely hosszú láncú viaszos észterekből épül fel, olvadáspontja 7oC-on van. Ez a decens illatú, natív formájában aranysárga olaj ellenáll az oxidációs folyamatoknak, ezért nagyon nehezen ..
hozzászólás a cikkhez - Hozzászólások megtekintése