Főoldal    Bemutatkozás    Kapcsolat
Magyar English
Blog menü
Fruisse SilkySense Alex

COSMOPROF ASIA

COSMOPROF ASIA

Meghódítjuk Ázsiát

2016 július végén cégcsoportunk egyedüli magyar kiállítóként részt vett a Las Vegasban megrendezett nemzetközi szépségipari kiállításon, a Cosmoprofon. Megjelenésünk sikeres volt, közel negyven tárgyalást bonyolítottunk le, és a világ minden tájáról érkezett szakmabeliek ismerték meg termékeinket, ami erősítette hírnevüket.

Az aktuális trendekre, illetve a fogyasztói igényekre történő gyors reagálás, valamint a folyamatos szakmai és üzleti fejlődés itthon és külföldön egyaránt nagyon fontos cégünk számára azért, hogy erős vállalatként és márkákkal tudjuk kiszolgálni partnereinket.

Éppen ezért veszünk részt olyan kiállításokon, ahol első kézből ismerhetjük meg a legújabb, legmodernebb kozmetikai innovációkat, illetve népszerűsíthetjük már meglévő termékeinket. A Las Vegas-i rendezvény után így megjelenünk a Hong Kong-ban szervezett Cosmoprof kiállításon is, ahol ismét lehetőségünk nyílik minderre. A Cosmoprof Ázsia egy ideális platform megfigyelni a terméktrendeket, az új technológiákat és ötleteket a világ minden tájáról, ugyanakkor arra is, hogy saját termékeinknek is további hírnevet szerezzünk.

A nagyszabású eseményt két időpontban és helyszínen rendezik meg: november 15-17-én az Asia World-Expo-t, november 16-18-ig pedig a Hong Kong Convention & Exhibition Centre (HKCEC) kiállítást. Az első az alapanyagokról, gépekről, a csomagolási technikákról, illetve a szerződéses gyártásról szól majd, míg a HKCEC a kész kozmetikai termékeket hivatott bemutatni.

Kiállítóként utóbbin vesz részt cégcsoportunk. Bemutatjuk a már bizonyított és nagy sikerű termékeinket, a hangsúlyt pedig a 0%-os testápolási márkánk, a Dermaflora kapja standunkon. A Las Vegas-i kiállításon is nagy érdeklődés övezte ezt a káros összetevőktől mentes, természetes hatóanyagokat tartalmazó termékcsaládunkat a szakmai közönség körében, így Hong Kong-ban is hasonló sikereket várunk. Természetesen az Asia World Expo-ra is kilátogatunk, hogy megismerjük a gyártási technológiák legújabb innovációit.

A Cosmoprof Asia kiállításon 125 országból közel háromezer kiállító vesz részt a 98.000 négyzetméteres kiállítási területen, és több mint hatvanezer szakmai látogatót várnak a világ minden tájáról. Bemutatkoznak az új trendek többek között a férfi kozmetikumok, a babaápolás, illetve a natúrkozmetikumok terén, reflektorfénybe kerülnek az összetevők, illatok, vizsgálatok, laboratóriumi berendezések és szabályozási megoldások, illetve díjazzák a legjobb innovációkat. Mindezeken túl oktatásokkal is készülnek a kozmetikai ágazattal kapcsolatban, és még számos izgalmas kiállítási téma és program várja az érdeklődőket az exluzív és monumentális helyszínen.

Amennyiben lehetősége van rá, látogatasson el Ön is a kiállításra, és keresse pavilonunkat, aminek száma: 1E-P4F.

A rendezvényről további információt itt talál: http://www.cosmoprof-asia.com/en-us