Főoldal    Bemutatkozás    Kapcsolat
Magyar English
Blog menü
Fruisse SilkySense Alex

COSMOPROF LAS VEGAS

COSMOPROF LAS VEGAS

Egyedüli magyar gyártóként vettünk részt a Cosmoprofon

 

Lezajlott Las Vegasban a 38 országból érkező 1154 kiállító és több mint harmincezer látogató részvételével július végén megrendezett nemzetközi szépségipari kiállítás, a Cosmoprof. A világ legnagyobb és legtekintélyesebb szakmai eseményén egyedüli magyar gyártóként cégcsoportunk is képviseltette magát: bemutattuk a már jól ismert és népszerű termékeinket, illetve felvonultattuk újdonságainkat, mint például a Dermaflora 0%-os testápolási készítmények. A káros összetevőktől mentes, természetes hatóanyagokat tartalmazó termékcsaládunk a legnépszerűbbnek bizonyult a kiállítói standunkra látogató, szinte kizárólag szakmai közönség körében.

 

Kiállítóhelyünkön közel negyven tárgyalást bonyolítottunk le, megismerték termékeinket többek között Kanadából, az USA-ból, Brazíliából, Pakisztánból, Trinidadból, Szingapúrból, Jamaicából, Mexikóból, Kínából, Taiwanból, Koreából, Vietnámból és Horvátországból érkező, szakmabeli vállalatokat képviselő érdeklődők. A gyártókkal történő tárgyalásokon és termékeink bemutatásán túl megismerkedtünk a szépségipar legújabb fejlesztéseivel, újdonságaival, valamint több, baráti szintű ismeretségre is szert tettünk a kiállításon résztvevő cégek képviselőivel, amelyek akár későbbi együttműködéseket is előrevetíthetnek.

 

Termékeink nemzetközi szintű ismertsége, ezáltal hírnevének növekedése a hazai mellett a külföldi piacokra is hatással lehet, emelkedhet a kereslet irántuk. Cégünk új üzleti kapcsolatai, a kiállításon szerzett szakmai információk, a szépségipar innovációinak megismerése pedig további sikereket, a kozmetikai piacon történő erősödést hozhat számunkra.

 

A Bolognában megrendezett szépségipari kiállításokon öt éve veszünk részt, Las Vegasban először jelentünk meg a Cosmoprofon. A pozitív tapasztalatok, valamint sikeres tárgyalások alapján a későbbiekben is örömmel leszünk kiállítói az eseménynek.

 

A rendezvényről bővebb információ itt található: http://www.cosmoprof.com/2016/07/2016-cosmoprof-north-america-produces-record-breaking-numbers/