Főoldal    Bemutatkozás    Kapcsolat
Magyar English
Blog menü
Fruisse SilkySense Alex

COSMOPROF BOLOGNA 2019

COSMOPROF BOLOGNA 2019

Idén is Bolognában jártunk!

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Bradoline Group az idei évben is a magyar gyártók között jelen volt a március 14-18. között megrendezésre került nagy volumenű szépségipari szakmai kiállításon.

A Cosmoprof Bologna Európa és a világ legjelentősebb kozmetikai találkozója, ahol szépségápolási termékek gyártói mutatják be termékeiket, legújabb fejlesztéseiket. Hatalmas élmény volt idén is részt venni a szakmai rendezvényen.

A kiállítás rendkívül fontos esemény nálunk: kommunikációs és információs platformot biztosít, lehetőséget kínál, hogy újabb partnereket, együttműködéseket, barátságokat kössünk a világ távoli pontjairól érkezőkkel.
Minden évben örömmel megyünk Bolognába, azzal a céllal, hogy a nemzetközi piacon versenyképes magyar kozmetikai vállalkozásként megmutassuk termékeinket és a különféle külföldi disztribútorok, nagykereskedelmi egységek figyelmébe ajánljuk.

Standunk nagyon népszerű és sikeres volt: közel 180 tárgyalást bonyolítottunk le, 50 különböző országból érkező érdeklődő partnerrel.
Vendégeink részletes és átfogó információkat kaptak a legújabb fejlesztéseinkről, trendekről, termékeinkről.