Főoldal    Bemutatkozás    Kapcsolat
Magyar English
Blog menü
Fruisse SilkySense Alex

Készülj már Most a Karácsonyra!

Készülj már Most a Karácsonyra!

Megindult a karácsonyi árufeltöltés, az ajándékcsomag-készletek feltöltése a partnereink körében. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a beszerzés folyamatosan figyelje a készleteket, mivel ilyenkor kiemelt fontosságú a folyamatos készletmennyiség megtartása, megőrzése.

Az igényeknek megfelelően a kínálatunk meglehetősen sokszínű, ezáltal széles körben kielégíti a fogyasztói igényeket.

Az ilyenkor oly népszerű díszdobozaink forgalma évről, évre növekszik, amit a visszatérő vásárlók magas száma igazol. 

Újdonságok

Idén tíz új ajándékcsomaggal bővítettük kínálatunkat.

Megfigyeléseink szerint, a fogyasztók szeretik az ajándékcsomagokat, hiszen a csomagban található termék kombináció megkönnyíti az ajándékválasztást, és az ajándék csomagolást. 

Hölgyeket megcélzó termékek:
A közép korosztályba tartozó hölgyeknek Karácsonykor Madlene és Charme ajándékcsomagjainkat ajánljuk, melyekben Madlene és Charme 30ml-es parfümjeink mellett ugyanolyan illatú dezodor és roll-on található. Színes, megbízható, közkedvelt termékek.
A Madlene díszdobozok sorát a legmagasabb forgalmi statisztikával rendelkező Madlene Wonderrel és Madlen parfüm deoval bővítettük.

A Fruisse termékek népszerűségére való tekintettel idén négy új Fruisse ajándékcsomaggal bővítettük kínálatunkat. A csomagokat a legnépszerűbb Fruisse illatok tusfürdő és testápoló kombinációjából alkottuk.

fiatalabb korosztály számára a Fruisse ajándék dobozokat javasoljuk, amelyben igazi gyümölcsös élményt nyújtó testápoló és tusfürdő színesíti meg az ajándékozás pillanatát.

Férfiakat megcélzó termékek
Alex Sport és Cool díszdobozaink, melyben egyaránt található borotválkozási kozmetikum, tusfürdő és dezodor. Az Alex díszdobozokat idén borotválkozási csomaggal bővítettük, hisz  ebben a szegmensben évről évre megfigyelhető a növekedés.

Tehát már most dönteni kell a díszdobozok készleten tartásáról. 
Rendeljen tőlünk egyedi karácsonyi díszdobozos ajándékcsomagokat, hogy időben ki tudja szolgálni vevőit a karácsonyi készülődésben!