Főoldal    Bemutatkozás    Kapcsolat
Magyar English
Blog menü
Fruisse SilkySense Alex

A Bond borotvahab már 3 új illatban elérhető

A Bond borotvahab már 3 új illatban elérhető

A Bond borotvahab már eddig is nagy népszerűségnek örvendett a vásárlók körében, így ezen felbuzdulva újabb 3 illat megjelenése mellett döntöttünk.
A fogyasztók által jól megszokott minőség és a kedvező árfekvés az új variánsok esetében is az elsődleges szempontok közé tartozott. A rendkívül krémes hab állagot most még inkább tökéletesítettük, így kifogástalan terméket garantálunk. Könnyen kezelhető, kitűnő összetevőket tartalmazó készítmény, mely amellett, hogy ápol és hidratál, kíméletes a bőrrel és gyulladáscsökkentő.

A 3 új illat gyártásakor figyelembe vettük, hogy az after shave-vel azonos illatokat jelentessünk meg, így az eddigi hűséges vásárlók is nagyobb kedvvel és bizalommal vásárolnak majd a korábban már kipróbált és jól megszokott illatokból.

Sport

Fiatalos, lendületes, frissítő illat, mely egész napra energiával tölti fel az arcot a vitaminok és gyorsan felszívódó összetevők segítségével.

Secret

A gyengéd, elegáns, stílusos férfi illata, aki ápoltságot és igényességet sugároz külső megjelenésével. A kíméletes összetevőkből álló hab segítségével tökéletesen simává varázsolja a bőr felszínét, ügyelve a bőrirritáció elkerülésére.

Touch

A magabiztos, határozott férfi illata, aki mindig tökéletesen hidratált és vonzó illatú. Bőrének tapintása kifogástalan és csábító, melyről a lágy hab használata gondoskodik.

Használja ki az első áras megjelenést, tegye elérhetővé a jól bevált Bond márka legújabb illatait most még kedvezőbb áron. Szélesítse a palettát, növelje a vásárló kedvet.

 

 

A bejegyzéshez kapcsolódó termékek